sr,en,
Besplatna pravna pomoć
Forum advokata
Strateški plan

Ambasada Azerbejdžana uručila pomoć Sigurnoj kući

28.3.2016. – Kulturni centar ambasade Azerbejdžana u Srbiji uručio je humanitarnu pomoć štićenicama Sigurne kuće u Beogradu koje su tu smeštene mahom sa svojom decom u begu od nasilnika u svojim domovima.
Pomoć se sastoji u kućnim aparatima, posteljini, školskom priboru i igračkama za decu, a najavljena je i pomoć oko proširenja vrtića u sklopu Sigurne kuće.
Predstavnica azerbejdžanskog Kulturnog centra Lala Medžideva rekla je da će nastaviti da pomažu svoj deci kojoj je pomoć potrebna jer su, kako je istakla, „deca naša budućnost i svi ljudi treba da preuzmu brigu o njima“.
Koordinatorka Sigurne kuće zahvalila je Kulturnom centru Azerbejdžana na pomoći kao i poslanickoj grupi SNS uz na čiju je inicijativu ova akcija realizovana.
Stanojevićeva je istakla da će donacija obezbediti da se deca u Sigurnoj kući osećaju lepše i bolje jer su, kako je navela, do sada spavala na dušecima na patosu.
Uručenju humanitarne pomoći prisustvovale su poslanice SNS Katarina Rakić, Dušica Stojković i Nadica Nikolić Tanasijević.
Izvor Tanjug

Kontaktirajte nas
Donirajte
Sigurna kuća u medijima